tisdag 20 september 2011

Lite mer ljud i skällan.

Henry och jag har varit väldigt bortskämda med att Oskar varit en väldigt tyst och snäll pojk. Under sina fösta cirkus 10 veckor har han i stort sett bara skrikit när han varit hungrig och när han haft ont i magen. Men sen ett par veckor så är det inte helt enkelt att få den lille killen att sova så här sött.
Han har börjat skrika betydligt mer, främst på kvällen när han är trött men också i vagnen när han är på väg att somna. Den lille godingen vill helt enkelt inte sova. Han kan ligga och ha ögonlock som är på väg att falla ihop, då rycker han till, spänner hela sin starka lilla kropp som en båge och vrålar, vrålar och vrålar lite till.

Missförstå mig inte, han är fortfarande snäll och väldigt lätthanterlig för det mesta. Men man blir så ledsen och frustrerad när han blir så otröstlig och man inte verkar kunna göra nånting för att hjälpa honom. Det finns väl flera teorier om vad det beror på. Han blir mer och mer medveten, tar in mer intryck och blir då lättare övertrött? Han har vuxit mycket på kort tid och kanske har växtvärk? Lite mammasjuk? (Han kommer lättare till ro hos mig på kvällen än hos Henry).

Det är inget större problem, peppar peppar så skriker han inte så här på nätterna och under dagarna är han go, glad, ler och skrattar. Men det blir ju tråkigt för Henry som nästan bara träffar honom ilsken och det kan blir frustrerande för mig att inte få saker gjorda på kvällen heller när han bara vill vara hos mig. Men, vem vet, det kanske går över lika fort som det började. Eller så blir det sju resor värre. :-) Hur som helst så är det inget vi inte kan hantera. Han är fortfarande goast i hela världen!

Inga kommentarer: