tisdag 20 september 2011

Det händer grejer...

Idag vände sig Oskar från rygg till mage för första gången! Visserligen hade han lite hjälp på traven, han låg med huvet på den lilla "kudden" som finns i babygymmet men ändå. Denna gången blev han inte alls lika chockad som när han vände sig fran mage till rygg, nu lyfte han bara nöjt på huvudet och la sig och kollade läget.

Han visar nu jättetydligt att han känner igen och känner sig trygg med mig och Henry. När man sitter ansikte mot ansikte med honom skiner han som en sol (tills jag tar fram en kamera och försöker föreviga det) och "pratar" som en riktigt pratkvarn. Han blir jätteglad när man kommer fram till säng eller babysitter och han förstår att han ska få komma upp. Mysigt!

Imorgon är det dags för dyk på babysimmet - det ska bli spännande att se hur han reagerar på det. Nästa vecka är det dags för mätning och vägning på BVC för första gången på en månad. Vi fuskvägde lite häromdan och han ligger och nosar på 7-kilosvallen nu. Längden är svår att bedöma men han har vuxit en hel del vilket märks på kläder och han börjar nu använda en del storlek 62. Mindre spännande är det samma dag är dags för första sprutorna. Stackars liten...


1 kommentar:

Helen Johansson sa...

Det är jättekul att följa dig här Åsa. Kram