söndag 28 mars 2010

Dags för en god vana...

...tror jag det sägs i nån TV-reklam. Om jag inte minns fel så säger man väl också att en gång är ingen gång, två gånger är en vana. Stämmer detta så innebär det att MFF nu tagit för vana att göra tre mål i varje match och en sån vana kan man väl inte kalla annat än god!

Idag var det inte mycket till skönspel som det var i hemmapremiären, men det var heller inte att vänta. Men det som verkligen värmer är att vi vinner en sån här match och vinner den klart. Jag tror att om detta hade varit förra säsongen hade matchen slutat antingen 0-0 eller så hade det blivit en snöplig 1-0 förlust, då kunde vi också kämpa bra, slita och ha stort spelövertag, men hade förtvivlat svårt att få in bollen. Oerhört glädjade också att vi gör mål på hörnor! Förra säsongen var fasta situationer, för att uttrycka sig milt, inte MFF:s starka sida. Till iår har man, under nye andretränarens ledning, tränat mycket på detta och det verkar ju onekligen ha gett resultat.

Är det någon särskild spelare du vill ska lyckas i nästa match? Vänd dig då inte till Rolle eller laget, vänd dig direkt till mig. Jag skriver något hårt och kritiskt om spelare, antingen här eller på Himmelriket, så presterar spelaren genast bättre! Efter första matchen t ex hävdade jag att Daniel Larsson/Agon inte var ett bra anfallspar utan skulle passa bättre var för sig tillsammans med Eddie. Agon svarar genast med att göra 2 mål i kommande match. Efter förra matchen har jag fortsatt att säga att jag gärna ville se nån annan än RÅP på innermittfältet, följaktligen gör RÅP idag två mål. Hmmm, få se nu, vore det inte väldigt kul att se Ulrich göra två mål? Tycker nog att Ulrich måste skärpa till sig om han ska behålla sin plats i laget, börjar han inte bli lite långsam? ;-)

Undrar till sist vad man, på vissa TV-kanaler, ställer för krav på dem man anställer som kommentatorer. Ibland funderar man ärligt talat på att stänga av ljudet när man kollar på fotboll för att slippa lyssna på eländet. Stolpskottet som kommenterade MFF:s match idag var ett sådant exempel. Han hade anlag till mundiarré, höll långa utläggningar om ingenting vilket ledde till att han missade att kommentera målchanser och liknande. Han hade väldigt mycket att säga om MFF:s målvakt Jimmy Dahlin (Johan Dahlins okände bror som hoppat in?), imponerades av snabbheten hos Ulrich Vischangsch (hade han nallat av whiskeyflaskan?), hans klokaste uttalande var att RÅP nog är glad över att ha gjort två mål i matchen. Sicken tomte!

2 kommentarer:

Anonym sa...

http://infallochutfall.blogspot.com/

Ett litet blogg tips med knep & knåp eller rättare sagt "pyssel".

MVH
fd krössaboll.

Åsa sa...

Tack för tipset, ska in o kolla