lördag 6 augusti 2011

Snart matchdags

Mycket MFF just nu! Tack vare C Sports så kommer jag att se matchen här hemma. De har dessutom den goda smaken att ge halva priset till alla oss som hade köpt matchen mot Djurgården som avbröts. Snygg gest tycker jag, det var ju knappast deras fel om man säger så.

Allsvenskan har onekligen kommit lite i skymundan efter den härliga prestationen att slå ut Rangers FC. Första matchen var killarna helt fantastiska, så stolt man var! Andra matchen missade jag tyvärr, fick dock rapporter från Lotta via sms, stort tack för det! Nu väntar nytt tufft motstånd, härlig utmaning dock och väldigt betydelsefullt för alla parter nu när det går lite halvknackigt (understatement) i Allsvenskan.

Kanske är det inte helt lyckat att MFF möter Milan 14/8, bara ett par dagar innan det är matchdags i CL-kvalet. Går det illa där så kommer det garanterat att komma gnäll och klagomål från en jävla massa folk om att man valt att spela en träningsmatch i ett så viktigt läge. Men ärligt talat, om vi inte hade gått vidare och det kommit fram att MFF valt att tacka nej till en träningsmctah mot Milan i Malmö där Zlatan garanterar att han spelar - vad hade folk sagt då? Det hade blivit lynchstämning. Efterklokhet är en lyx man inte har att tillgå när man fattar ett beslut. Nu får man såklart hoppas att killarna klarar båda delar. Efter att ha sett bortamatchen mot Rangers betvivlar jag det inte. Kan man spela så, mot ett sådant motstånd, med flera ordinarie spelare borta och unga killar som spelar på fel positioner, då är inget omöjligt!

Snart är det dags att sätta på Oskar MFF-bodyn, mig MFF tröjan och, förhoppnignsvis, njuta av ännu fler framgångar och bra spel!

Inga kommentarer: