fredag 29 juli 2011

En månad med Oskar



Tiden går fort när man har roligt! En månad har han redan funnits i våra liv nu vår lille knodd Oskar och hjärtat är sprängfyllt av kärlek till det lilla livet.


Vi var på BVC idag och han växer som han ska. Idag vägde han 5280gr och han har nu blivit 60cm lång. En del kläder i stl 56 har börjat få väldigt djup urringning, dvs de börjar bli lite trånga och vi har börjat plocka fram kläderna i nästa storlek.

Det är så spännande att se hur han utvecklas. Det är små, små saker som händer men för oss är de stora. Som att han nu kan ligga och titta en in i ögonen betydligt längre. Eller att det nu börjar komma första tendenserna till "prat", det är inte bara ett ihållande skrik eller gnyende när han vill pocka på uppmärksamhet, ibland kommer det ett litet "joller", dvs en bebis sätt att prata.

Idag har han varit världens mysbebis. Han har känts harmonisk och blir inte så fort och lätt orolig och ledsen/ilsken. Kanske börjar vi landa lite i vår vardag knoddis och jag.

Imorgon är det lördag och då kommer Oskar och pappa Henry som brukligt på helgmornar att ta en promenix så mamma Åsa får en timmes ostörd sömn. Lyxigt som bara den!

Trevlig helg alla som läser, hoppas ni har det lika bra som jag!

2 kommentarer:

Knyppelulla sa...

Du har det bäst, och det ska du ha.

sarah sa...

Han brukar klämma 120 ungefär. Käkar ju typ var tredje timme, ibland oftare!