söndag 30 januari 2011

En skön ledig helg!

Visserligen har vi gjort en hel del "vardagsnytta", vi har tvättat och städat hela huset. Men även om det tar emot att ta tag i sånt så tar det ju faktiskt inte så lång tid när man är två som hjälps åt. Så vi har hunnit med mycket lugn och mys också.

Mysigt var det att göra iordning bland alla våra bebisgrejer som plötsligt fanns i huset. Av underbara vänner har vi både fått låna och fått en massa bebis- och barnsaker: kläder, böcker, säng, badbalja osv. Så himla skönt att ha en så bra bas förberedd. Helt plötsligt blev vi också med vagn. Vi hade tänkt börja kolla lite denna helgen för att lättare kunna leta i begagnat djungeln. Det enda vi visste var att vi gillade en våra vänners vagn som vi kört en del när vi passat deras lille prins. Så på väg till jobb en dag ringde just denna vän och talade om att just en sådan vagn fanns väldigt billigt på Blocket. Henry åkte och kollade på den, den var i bra skick och då kändes det som lika bra att slå till.

Annars bestod lördagen av Melodikryss, ett par avsnitt av Onedinlinjen, MFF träningsmatch på TV och sen bio. Vi såg Svinalängorna, en bra men otäck film. Jag mår alltid dåligt av att se barn som far illa, även om detta var i en film så blir man ju smärtsamt medveten om att det finns alldeles för många barn som faktiskt har det så. Klappade mig själv några extra gånger på magen och konstaterade att vår "knoddis" kommer att få det väldigt bra.

Idag har vi tagit långpromenad i solen, slötittat lite på TV, nu stundar handboll och därefter blir det hemmagjord pizza. Sen tänkte jag unna mig ett varmt, härligt skumbad! Det ska va gött å leva!

Inga kommentarer: