fredag 4 maj 2012

lite nya Oskar bilder

Jaha, då har det hunnit flyta en hel del tid mellan inläggen igen... Full rulle är väl min enda ursäkt. Det går liksom inte att sitta vid datorn när man är ensam vuxen hemma, inte någon längre stund i alla fall. Det ju så spännande att komma och försöka rycka i den där maskinen mamma pillar på, eller så kan man ju passa på att krypa till något av de ställen man inte får vara på, eller varför inte försöka resa sig upp nånstans utan hjälp. Här kommer i alla fall några bilder och jag ska försöka skriva ihop lite om vad som hänt de senaste veckorna lite senare.

 Gunga är kul! Det blir nog många turer till Trollsjön och den lilla lekplatsen där i sommar.
Skor har plötsligt blivit väldigt spännande. Ja, alltså inte att ha på fötterna - det är ganska läskigt och då kan man ju inte gå tycker Oskar. Nej, det är roligare med mammas och pappas skor. Helst ska man kolla hur de smakar också.
 Jag vill göra som pappa och läsa tidningen. Med en tidning kan lillskruttis roa sig själv en stund och tycker det är hur kul som helst att både "läsa", skaka den och riva i bitar. Men en liten stund efter att jag tog den här bilden började han anfalla henrys tidning istället vilket var mindre populärt.
 Mina två fina killar! Oskar poserar så fint som möjligt i sin fina solhatt. Man måste ju skydda lilla ansiktet nu när det börjat bli fint väder.
Snart är det dags att ut och resa och då tar vi inte med stora vagnen utan den hyfsat nyinköpta sulkyn. Häromdan gjordes premiärturen och precis som när Oskar fick sitta upp första gången i den stora vagnen så var väldigt förvånad och satt mer eller mindre paralyserad under promenixen. Men han vänjer sig fort, och idag så slumrade han till då och då i den.

Inga kommentarer: