tisdag 7 oktober 2008

Seger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.
Himmelsblått segrare igen!
Det känns såklart helt fantastiskt! Det är glädje, det är lättnad, det är en hel massa känslor i omlopp på en gång.
Som vanligt på forumen så är det ändå fullt av folk som vill gnälla på än det ena och än det andra. Lite trist tycker jag.
Självklart fanns det brister i spelet, självklart fanns det spelare som inte kom upp i den nivå man skulle önska, osv. Men låt oss, bara för nån dag, fokusera på att NJUTA av SEGERN - smaka på segerns sötma! Det var så härligt att se Daniel Andersson efter matchen - han hoppade och dansade och utstrålade så mycket glädje och lättnad.
Danne var riktigt bra igår, tvåmålsskytt dessutom - härligt! Men ännu mer värmde det mitt hjärta att Eddie Ofere var så bra och att han fick kröna sin insats med ett mål. Eddie har kämpat hårt och länge för det här, han har varit lite av en hackkyckling bland supportrar, har stundtals varit långt borta från startelvan. Men han har bara knutit den stora näven ännu hårdare i fickan och fortsatt jobba för att få chansen att visa vad han kan. Nu gör han det. Visst finns det mycket kvar att jobba på, men har vi tålamod tror jag han kan bli riktigt bra!
.

Inga kommentarer: