måndag 10 oktober 2011

Nils Oskar Flykt

I lördags var det dags för dop för Oskar. Han gick, med nöd och näppe, i klänningen vilket vi varit lite nervösa över. (Jag fick dock virka till små förlängare i ryggen).

Han skötte sig exemplariskt hela dagen och kvällen. Imponerande med tanke på att fredagen var intensiv med föräldragrupp med babymassage och sen ett farande fram och tillbaks mellan hemmet och festlokalen för att ställa iordning. Han sov, såklart, dåligt på lördagsförmiddagen och var rätt trött när ceremonin skulle börja. Men som vi misstänkt var han rätt nöjd när han fick sitta och spana ut över en massa människor i en lokal med ljuskronor och annat spännande vår lille Nicke Nyfiken. I slutet av ceremonin somnade han i trygga famnen hos fadder och nästanmoster Tove. Så på bilden nedan med familjen Flykt som vi tog efter dopet är det en sovande liten knodd vi håller. Men vi kommer att ha många fina bilder från dopet eftersom jag har turen att ha en bror som är så duktig på att fotta och fixa till bilder!

Dopkalaset blev, tyckte vi i alla fall själva, himla mysigt. Som vanligt på kalas hinner man inte prata med alla så mycket som man vill men det är ju inte så mycket att göra åt.
Ska försöka få in lite fler bilder och skriva lite mer om dopet såsmåningom men nu pockar den nydöpte på uppmärksamhet. Dessutom måste vi iväg och lämna tillbaks nyckeln till lokalen och kolla så de var nöjda med vår städning etc.


Inga kommentarer: