lördag 1 oktober 2011

3 månader

Nu har vår lille skruttis hunnit bli 3 månader!

Han är så mycket mer medveten nu, otroligt nyfiken och "pratar" massor med oss. Han har varit inne i någon galen tillväxtperiod och under nån veckas tid käkade han varannan timme i stort sett dygnet runt. Jag, som tidigare inte tyckt att tröttheten varit så himla farlig, höll på att bli lite lätt tokig! Vid senaste kollen vägde han ca 7250 gram (han var så arg och sprallade på vågen att det inte gick att se exakt) och var 67,5 cm lång. Det verkar som om (peppar peppar) släktdopklänningen kommer att gå på honom, med viss justering i ryggen. Det verkar dock som om han lugnat ner sig lite nu och det går lite längre mellan matningarna tack och lov.

Planen har ju varit att jag ska kunna gå på nån match i slutet av säsongen vilket alltså innebär att han ska käka lite ersättning från flaska den dan. Häromkvällen var jag övertygad om att den planen skulle spricka - när vi försökte ge honom ersättning (vilket han har fått tidigare fast det var ett bra tag sedan) så blev han fullkomligt ursinnig och bara skrek och grät som en vilde. Försökte på nytt igår kväll och Henry testade imorse och då funkade det så vi får väl se...

Mellan amningarna sover han bra på nätterna, då är det bara att lägga honom i sängen så slocknar han av sig själv rätt fort, åtminstone i dagsläget. Däremot så är han fortsatt jätteledsen när han ska somna på kvällarna och även ibland på dagen, ingen aning om varför, men det är ju bara att gilla läget.

På babysimmet går det bra, förutom att han är så nyfiken att han kollar runt och gapar hela tiden så att han fick en kallsup när det var dags att dyka.

Lite nytagna bilder kommer här:





Inga kommentarer: