torsdag 9 december 2010

Mysteriet löst...

... Troligtvis. Läkare nummer 1 hade samma teori som distriktsköterskan, men var väldigt osäker och kallade därför dit en mer erfaren läkare. De var dock överens och konstaterade att det jag troligtvis lider av är en hudåkomma som heter Rosacea. På ett vis skönt att få en diagnos men ganska deppigt att läsa mer om åkomman... Den är kronisk, dvs har man väl fått den så får man räkna med att den kommer att komma tillbaks och en behandlingsperiod kan vara väldigt lång. Men redan nu har det börjat lägga sig lite så man får hoppas att det inte behöver bli så farligt.

2 kommentarer:

Annas ad lib sa...

Nu är jag uppdaterad igen. Vad märkligt och otäck men du såg så fin ut idag :) Hoppas det vänder och lägger sig nu. Tack för pepparkakorna, försvinnande goda ;) Kram!!!

Åsa sa...

Jo tack och lov har det lagt sig redan (peppar peppar). Fick panik när det stod på krämen att man kunde få behandla i flera månader. Men har blivit SNUStorr i hela nyllet... Varit på apoteket idag och köpt en svindyr ansiktskräm som är anpassad för folk med rosacea. Så man får hoppas att missfoster tiden är över