söndag 8 augusti 2010

Vi närmar oss...

... toppen! Genom gårdagens seger kom vi ytterligare ett par snäpp närmare HIF där uppe på första platsen. Det var en otroligt viktig seger mot ÖSK igår och jag var duktigt nervös innan. Vid förlust hade inte bara HIF dragit ifrån men ÖSK hade närmat sig oroväckande. Nu känns det plötsligt som om det blir en skånsk uppgörelse om guldet.

Det som var riktigt skönt igår var att målen trillade in. Det har ju funnits en oro över att vi inte gör mål, att vi inte kunnat stänga matcherna. Igår var dörren både stängd och låst efter en knapp halvlek.

Det finns en del angenäma problem som diskuteras kring MFF just nu. Många hävdar att det är tjänstefel att inte Guille får spela från start. Å andra sidan så presterar ju Jille på högerkanten, och med målet igår så känns det inte helt enkelt eller rätt att peta honom. I anfallet börjar Agon och Larsson funka allt bättre ihop - ska man då spräcka dem för att få in Guille? Jag har faktiskt ingen aning om vad som är rätt, är glad att jag inte är Rolle.

Är så glad att ha den himmelsblå världen att fly in i emellanåt. När jag ser en match så är fokus 100% där, allt annat försvinner, alla problem suddas ut för ett tag. Skönt och nödvändigt. Och extra skönt när det nu går bra. :-)

Inga kommentarer: