söndag 1 augusti 2010

Ännu en härlig seger!

Första halvlek var lika härlig som matchen mot AIK! Det var tändning, det var intensitet och det var emellanåt fantastiskt passningsspel. Klapp-klapp spel kallade vi det på läktaren. Men så ineffektiva som vi var idag kan vi inte fortsätta vara om vi ska slåss om guldet. Det kommer att komma matcher där man bara får en eller ett par chanser och då måste bollen sitta där!

I andra halvlek var det, tyvärr, som om ett helt nytt lag kom in på banan. GAIS satte oss under mer press och då var det fina passningsspelet som bortblåst och intesitetsnivån hade sjunkit avsevärt. Ett litet lyft kom på slutet, efter att Miljan bytts in men även i denna halvlek visade vi prov på konsten att missa uppenbara målchanser.

Men man ska inte gnälla i onödan, det räckte ju idag, 1-0 är fullt tillräckligt! Tänk om man skulle våga hoppas på att HIF tappar poäng i den här omgången också...

Noterat från matchen: Jisses vad Miljan är kobent! Jag har tyckt att något ser lustigt ut när han springer och idag insåg jag vad det var. Nu spelar det ju absolut ingen roll så länge karln fortsätter att spela bra men nrä jag väl börjat tänka på det kunde jag inte släppa det. :-)

Inga kommentarer: