måndag 26 april 2010

Match ikväll

Har ärligt talat haft lite svårt att fokusera på att det är match ikväll, det har varit lite för mycket annat som snurrat i huvet och det är det fortfarande egentligen.

Men när jag väl sitter där på Swedbank Stadion ikväll kl 19 så kommer det bara att vara fotboll som gäller vilket är rätt skönt. Fotboll är ett riktigt bra sätt att koppla bort allt annat.

När jag väl tänker på matchen idag känns det lite läskigt. Det Malmö FF vi såg mot HIF var inte det Malmö FF vi haft glädjen att vänja oss vid den här säsongen. Man hade ingen som helst förmåga att vända det underläge man hamnade i mot HIF och blev stundtals utspelade.

Ovanstående berodde väl delvis på att vi drabbades av ytterligare två skador. Eddie Ofere, som kommit tillbaks så starkt efter sin tidigare skada är nu borta under resten av våren, och Ricardinho fick en smäll i ryggslutet. Den senare är som tur är tillbaks i truppen till matchen ikväll mot DIF men frågan är om han startar. Lägg till att Wilton är avstängd så är startelvan plötsligt långt från den som man är van vid och önskar...

Men det är nu det är läge för de unga, mer orutinerade spelarna att visa vad de går för. Det är ett tight spelschema och vi kommer att vara att tvungna att gå runt på en hel del spelare. Så nu är det upp till bevis! Vi har inte råd att komma in i en formsvacka nu.

1 kommentar:

Annas ad lib sa...

Önskar jag fick vara med ikväll också, får följa via webben och radion istället. Framåt Malmö!