tisdag 9 december 2014

Så var det roliga slut...

... För den här gången.
MFF var hyfsat nära men räckte inte till, det blev förlust och MFF slutade sist i sin grupp.
Ärligt talat, när detta fantastiska CL- äventyr startade kändes det som att allt annat än klara förluster och en klar fjärdeplats vore en framgång. Det har alltid sagts att svenska lag inte kan nå framgång i både allsvenskan och europaspelet men MFF har bevisat motsatsen.
Man har spelat som om det handlat om normala motståndare, inte Juventus och Atletico Madrid. Man vann Allsvenskan överlägset och man har gett en jävla massa hopp och förväntningar inför kommande säsong.
Vet inte varför just den här matchen påverkade mig så mycket mer än flera tidigare. Kanske för att det troligtvis är Halstis sista? Gör ont i hjärtat o magen att tänka på. Hade önskat honom en succé, men kan konstatera att han numera är bättre på mittfält än i backlinjen. Sitter här och svär lite över att Erik Johansson inte kunde hålla truten där efter incidenten i Malmö... Tror alla ommöbleringar påverkade oss mycket idag.
Kan vara ett av de mest osammanhängande inlägg jag skrivit. Ingen aning. För en gångs skull tänker jag inte gå tillbaks och ändra, finslipa och greja. Skriver bara ur hjärtat som mår sådär just nu.

Inga kommentarer: