tisdag 17 januari 2012

Tillbaka i vardagen + tävling

Andra veckan nu som Henry är tillbaks och jobbar och Oskar och jag är hemma ensamma på dagarna. Den här veckan börjar vi komma på banan och är lite mer aktiva och sociala. Förra veckan var jag helt slut, Oskar sov jättedåligt på nätterna, var orolig och vaknade ca en gång i timmen. Det fanns inte ork över till så himla mycket annat, förutom att börja på babysim igen och gå på 6månaders koll. Allt gick bra på kollen, Oskar fick sin OK stämpel i rumpan som sköterskan sa. Han har hunnit bli 73,5 cm lång och väger 8,8 kilo.
Jag trodde faktiskt att han skulle ha gått upp lite mer för han älskar verkligen mat! Gröt är fortfarande favoriten, tätt följd av banan men han har inte dissat något som serverats så här långt. Nu börjar vi blanda i lite mer smaker i rätterna och jag mixar inte allt fullt lika fint längre.
De två små tänderna fortsätter att växa och det gäller att akta sig så man inte får ett litet kärleksfullt bett när man kommer för nära. Han jobbar vidare för fullt med krypningen, nu kan han - förutom att snurra runt sin axel - också hasa sig bakåt. Så man kan lugnt säga att han inte ligger kvar där man lämnat honom särskilt länge. För övrigt är ett stort nöje att försöka låta som en bil med läpparna, gärna så saliven sprutar! :-) Ska lägga upp fler bilder inom kort. På tal om bilder så fick vi ett infall idag och skickade in en bild och anmälde Oskar till Vi Föräldrars omslagstävling. (Man kan, om man har Facebook, rösta på honom här). Tyckte att ett så sött ansikte skulle passa bra på omslaget, eller hur? :-) Nåja, inte något vi tar på blodigt allvar, bara en kul grej.

Inga kommentarer: