måndag 26 maj 2014

Fotboll handlar inte om rättvisa...

...men en poäng idag kändes väldigt rättvist. MFF hamnade i ett tufft 0-2 underläge men kämpade, tvingade sig tillbaks in i matchen. Trots en bränd straff lyckades man få med sig en poäng genom ett mål i sista förlängningsminuterna av unge Pawel Cibicki.

Det var ett tag sedan det bubblade så mycket av adrenalin i min kropp, det var en händelserik och tuff match.

Molins straff idag var ärligt talat ganska usel men förutom det: jisses så bra den karln är! Guille, Rosenberg, Eriksson - trevlig liten anfallstrojka vi har.

Heder förresten också åt Johannesson som vågade lägga till 6 minuter på matchklockan - helt rätt med tanke på allt som hände i andra men man ser det alltför sällan.