tisdag 3 mars 2015

Ny inlärningsmetod?

Är på väg hem från Stockholm där jag bland annat varit på kurs. Fick där uppleva en helt ny inlärningsmetod. Vet inte vad den kallas, kanske "simultaninlärning" eller "telepatiinlärning"?
Jag var på plats ganska tidigt och placerade mina grejer på en tom plats bredvid en plats det redan fanns en namnlapp. Efter fikan när jag satt mig och börjat plocka fram mina grejer kom kvinnan som hade platsen bredvid mig tillsammans med en annan kvinna. De frågade om jag kunde flytta till en annan plats. De jobbade nämligen på samma ställe och var tvungna att lära sig detta TILLSAMMANS. Jag var på väg att fråga hur denna simultaninlärning skulle gå till och hur vi stackare som kommit dit ensamma skulle lyckas lära oss något men jag flyttade snällt istället. 
Nej, det är ingen big deal och ja, jag fattade att de bara ville sitta tillsammans men så säg det då vuxna människor. Eller var lite wild and crazy och sitt bredvid en främling de stunder du ändå bara ska sitta och lyssna och umgås med kollegan i pauserna. 

1 kommentar:

anneliten sa...

Ganska fånigt att behöva en "bästis" att sitta bredvid också i vuxen ålder. Omoget. Och mest synd om dem, som inte har ett beteende som skulle kunna berika deras världsbild :-)