söndag 16 december 2012

Inte alltid som man tänkt sig

Helgen som gått var tänkt att innehålla en hel del trevliga aktiviteter. På lördagen först julmys på Skånes Djurpark och sen födelsedagsfirande hos Oskars kusin. På söndagen hade vi tänkt oss att åka till mysiga Jakriborg i Hjärup på julmarknad.

Men på fredagskvällen började Oskar bli dunderförkyld, hostade och snorade sig igenom natten och hade feber så det var bara att snällt hålla sig hemma.

Kan nog ha varit bra i och för sig. I och med att jag ska jobba i mellandagarna så blir julledigheten inte så lång och ganska intensiv så det kan nog ha varit nyttigt att tagga ner. Dessutom har jag varit väldigt trött och seg vilket visade sig bero på att O, föga  förvånande, smittat mig. Än så länge är jag bara lite snorig o hostig och hoppas att det ska hålla sig på den nivån.

Även om O inte är frisk så är han ändå mestadels på gott humör. Men han är tröttare än vanligt vilket ju inte är konstigt alls, men rätt mysigt eftersom han gärna sitter och gosar i knät mycket och länge.  Sen är han inte riktigt så matsugen som han brukar vara, troligtvis på grund av ont i halsen. Förhoppningsvis innebär timingen att vi alla är friska o krya tills tomten kommer!! :-)

1 kommentar:

Annas ad lib sa...

Puss till snorisen och styrke.kram till dig krya snabbt till tomten kommer ♥