söndag 26 juni 2011

Match igen

MFF:S matcher duggar tätt nu, typiskt när man inte har möjlighet och ork att se dem ens på TV. Till den här matchen känns laguttagningen något udda. Norling lär få samla ihop hela truppen och gå igenom en efter en: "Kan du spela idag?", "Är du frisk?" och hoppas på att han får ihop fullt manskap...

Nja, ok, riktigt så illa är det kanske inte men när man oroas över att Amin Nazari inte kan spela, då vet man att det gått ganska långt. Jag menar, det var väl inte många som direkt hade räknat med honom i en startelva när säsongen började eller? det som gör mig riktigt nervös och frustrerad är att HAN är skadad. Mannen som aldrig missar en match. Mannen som knappt kan stava till skada, varken på svenska eller danska. Hur fan gick det till att ULRICH blev skadad? Och så pass att han med största sannolikhet missar flera matcher? Det känns som ett riktigt dåligt omen.

Men det är ju inte lönt att lipa över det, vi kan ju bara spela med de spelare som är friska och oskadade och vi har ju haft gott om ynglingar tidigare som visat att de minsann inte är rädda att ta för sig när de får chansen.

Nu är det dags att gå och lägga fötterna i högläge - det är elefantvarning igen. Vi har varit iväg en sväng nu på förmiddagen, en "Snuggle nest" har inhandlats åt knoddis. Tanken är väl inte att han ska sova i vår säng som en vana men de första veckorna när det ska nattammas en massa så kan det ju vara skönt att han finns nära till hands utan att vi riskerar att mosa honom mellan oss. Dessutom verkar den smidig att ha med sig när man åker på besök hos folk och inte känner för att släpa med en hel resesäng. Nu hittade vi dessutom en på Blocket för 150 spänn så skulle den inte användas så där förfärligt mycket så är det ju ingen jätteinvestering.

Inga kommentarer: